11 februari 2010

Mysdag med kompisarnaIgår hade vi Alvas kompisar Tilde, Olle, Lukas och Axel på fika! Deras goa mammor var naturligtvis också med =) Det blev ett "surr" av alla härliga ljud och vi myste hela förmiddagen. Vi brukar träffas en gång i veckan och det är så härligt att se hur mycket ungarna utvecklas. Alva suger in alla intryck och jag märker hur mycket hon gillar att ha barn runt sig. De har börjat "prata" med varandra och svarar varandra med deras härliga språk och joller. När vi ses allihop är det ett härligt kaos av skratt, joller, skrik, någon äter, någon ålar på golvet, någon sover i ett knä. Vi vuxna har det väldigt mysigt och vi har jätte mycket att prata om. Jag lärde känna dessa härliga tjejer på mitt jobb. Vi var med och startade en förskola som nu är vårt nuvarnade arbete (en av oss jobbar inte där längre). Jag är lycklig lottad att ha fått lära känna dessa tjejer som har kommit att bli mina vänner. Nu är vi mammalediga samtidigt vilket nog är lite ovanligt, fyra stycken som går på mammaledighet nästan på samma gång av en personalstyrka på ca 15 personer.

Idag är det min älsklingsdag FREDAG. Nu äntligen ska vi renovera lite hemma, fräscha till vårt radhus så vi kan sälja det när vi hittar vårt drömhus =) Min snälla pappa och min goa "bror" (systerson som är som min bror) ska hjälpa mannen i huset att måla hela nedervåningen! Det blir vitt och vitt och vitt. Jag älskar vitt och satsar hellre på detaljer i färg. Jag är ganska ombytlig och tröttnar ganska fort så det passar perfekt, då kan vi byta ut de "lätta" sakerna såsom kuddar, dukar, mattor osv =)

Denna veckan har varit både upp och ner. Det tråkiga var att den började med att jag fick mjölkstockning natten till i tisdags. Jag ska inte gå in på hur det kändes för usch och fy vad sjuk jag blev. Men nu är det mycket bättre och jag kör med fetvadd HELA tiden! Då Alva bara ammar på morgon och kväll (och kanske någon mer gång under dagen) så tömms inte brösten helt och då stockar det till sig och "fastnar". Jag är jätte nöjd med ammningen och det har fungerat så himla bra denna gången. Jag tänker fortsätta så länge Alva vill ha och det känns ok. Det roliga denna veckan börjar idag då vi börjar renoveringen!

Ha en härlig helg alla ni söta som läser min blogg! Jag såg att det nu är
ca 25 ooo som besökt min blogg!

2 kommentarer:

Maria sa...

Tack :o)

Va kul med nytt kök och uppfräschning med vit färg. Om ni ska sälja är tydligen vitt det bästa. Hade en mäklare här hemma som värderade vår lgh, och han sa att vitt ger det bästa intrycket. Hoppas verkligen ni hittar erat drömboende snart. Ska vi försöka att träffas nästa vecka. Vi kan höras så bestämmer vi en dag. Kram

Liza sa...

Kul med så många läsare! :) Härliga bilder!!!