8 februari 2010

Nya sovrutiner

Våra nya rutiner börja "sitta" och jag är så glad över vårt beslut att börja vänja vår prinsessa att somna i sin säng. Jag vet inte hur många gånger jag kommer på mig själv att jag kollar om hon ligger och sover bra i soffan =) Jag måste erkänna att det känns väldigt konstigt att kunna göra vad jag vill på kvällarna utan att behöva tänka på att väcka Alva för att hon sover i soffan. Jag hoppas att det kommer hålla i sig! Det är mycket som händer med en liten Alva just nu. Här om dagen hade hon hasat sig fram på rumpan några cm! Nu vill jag trycka på pausknappen lite, det går för fort nu. Jag vill bara stanna upp och njuta av varje sekund. Snart är Alva 9 månader!

Idag har mysiga Marika och hennes goa son Simon snart ett år varit och hälsat på. Barnen var så söta tillsammans. Alva och Simon "lekte" med varandra =)

3 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vad skönt att rutinerna verkar funka så att ni får kvällarna lite mer för er själva! Vi har varit bortskämda med lugna kvällar i många månader, Ellie somnar alltid i sin säng och numera, sen jag slutade amma, sover hon där hela natten.

Jag vill också pausa tiden nu, jag vill hinna uppleva allt som händer fullt ut! De är ju så himla underbara i den här åldern!

maria sa...

Vad skönt att det funkar för er. Magnus och jag bestämmer varje dag att vi ska lära Malva att sova i hennes egen säng men sen orkar vi aldrig när kvällen kommer hahaaa

Sarah sa...

Helena: Vad skönt att det funkar för er med =)
Maria: Om man väl har bestämt sig så lovar jag att det funkar. Jag tror inte man är redo förrän det känns rätt. Ingen panik ju, så länge man tycker det är ok som man gör ska man nog fortsätta så. Men jag kan inte sticka under stol med att säga att det är riktigt skönt nu när Alva somnar redan under sångstunden då jag lägger henne =)