16 februari 2010

Äntligen hemma igen =)

En liten Alvas fina härliga fot som man bara
vill pussa på!
Det är tisdagkväll, vi har kommit hem =) I fredags flyttade vi hem till mina föräldrar då vi bestämt att renovera hela nedervåningen. Min kära far, systerson och mannen i huset har hjälpts åt att måla taken och alla väggar. Det tar mycket längre tid än man tror att fixa och trixa. Det är bara lite småplock kvar och nu har vi äntligen flytta hem! Det har gått bra att bo borta men det är ju ändå lättast att bo hemma när man har barn, helst tre stycken! Nu är det vitt, vitt och vitt här överallt. Gissa om jag trivs! Vita väggar, vita soffor, vita detaljer. Hade jag fått bestämma skulle vi haft vita golv också ;O)

Nu har killarna sportlov. Det känns både skönt och lite jobbigt. Det märks så tydligt hur mycket viktigt det är med rutiner för barn. Allt blir lite upp och nerpå nu både på gott och ont. Det är skönt att låta barnen "lulla" runt hemma och inte ha några tider att passa. Det är inte lika skönt att lösa konflikter mellan barnen stup i kvarten ... Men det hör väl till - att syskon bråkar. Imorn ska mormor gå på bio med killarna och deras kusin Ellen. Det ser de fram emot jätte mycket för efteråt blir det Mc Donalds oxå.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad härligt att komma hem till en nyrenoverad nedervåning. Det är alltid roligt med förändring och nu är det roligaste kvar. Lull-lullet. ;)
Ha en fin onsdag.

Nollan sa...

Åh vilka ljuvliga små fötter, härligt med det korta skärpedjupet!