12 juli 2010

På stranden en underbar dag!

Upptäcka, upptäcka!

Det gäller att ha tunga rätt i mun när man skall
fiska krabbor!

En lycklig Isak som fångat en krabba!
Idag har vi haft en underbar dag vid stranden. Jag kan inte säga det för ofta : Vi bor i paradiset, alldeles vid havet! Det är grymt att bo så nära havet. Med bilen tar det ca 15 minuter till en härlig strand som luktar tång! När man bor som vi gör behöver man inte åka utomlands, inte mitt i sommaren i alla fall ... Nåja jag har börjat fjäska lite med mannen i huset... Jag vill så gärna tillbaka till underbara Frankrike! Jag fullkommligt älskar Franska rivieran! Dit SKA vi åka igen!
Idag har vi även varit i nya huset och kollat lite. Säljarna är helt underbara. De vill så väl och lämnar massa prylar såsom gräsklippare, stegar mm mm. Vi längtar och längtar. Tänk, om tre veckor sitter vi i VÅRT hus! Alldeles vid älven, nära till alla som vi känner, i ett hus som är lagom stort för en familj på 5 personer!
Just nu är livet helt UNDERBART =)


1 kommentar:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vad smittande glad du låter! :) Förstår att du längtar att få flytta in i ert eget hus. Det skulle ju vara skönt att byta lägenheten mot hus, men i Sthlm är det ju så fasligt dyrt om man ska köpa hus i de områden vi vill bo i, så vi bor nog kvar i vår lägenhet ett tag till. Men vi trivs toppenbra, så det är inget större problem :)