21 december 2009

MåndagDet är måndagmorgon, kaffet är uppdrucket, Noah är på förskolan, Alva sover och Isak sitter bredvid mig och gäspar. Eftersom lillskruttan är sjuk och inte har sovit så mycket i natt är det skönt att hon sover nu, då får jag lite "egen" tid vid datorn. Jag hinner inte blogga så mycket som jag skulle vilja och jag hinner definitivt inte surfa runt och hälsa på alla bloggvänner... Tänk om dygnet hade några få timmar till!
I lördags skulle vi egentligen åkt till min storasyster på middag. Vi hade bestämt detta sedan lång tid tillbaka. Tyvärr fick vi stanna hemma eftersom Alva hade feber. Men vi hade en mysig kväll här hemma. Vi klädde vår fina fina egenhuggna gran! Killarna åkte till skogen och hugg vår gran, jätte mysigt hade de. Lussebullar, pepparkakor och varm choklad hade de med sig för här var det -8 grader ute. Brrr vi är inte vana vid minusgrader här på Västkusten.
Igår var jag iväg och fikade alldeles själv med min kompis Maria. Mysigt värre och lyxigt att få vara lite själv. När jag kom hem fick jag lite dåligt samvete. Stackars lilla Alva var sååå ledsen. Hon skrek och skrek i säkert en timma. Till slut fick jag lugnat henne och sen somnade hon. Hon hade ingen feber igår vilket kändes riktigt skönt. Men hostan vill inte ge med sig. Segdraget värre. Får se när hon vaknar hur det är med henne.

Idag blir det en lugn dag med barnen!

2 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Oj skruttan hoppas hon kryar på sig !
Va stor hon blivit !!
Många kramar/Lotta

Kerstin sa...

Men så söt hon är. Men trist att hon inte är pigg. Hoppas att hon blir pigg till jul.
Må så gott.