26 oktober 2009

BläääääääLilla Alva vill inte direkt äta något annat än min mat. Jag tog hjälp av storebror Noah igår. Det gick riktigt bra!

Så var den helgen förbi. Det känns som dagarna rinner iväg och man hinner inte riktigt med. Vi har haft en bra helg. Den började med höstrustardag på gården. Jag och Alva höll oss i vår kvartersgård och laddade kaffekokare, kokte korv osv. Vädret kunde ju varit bättre, regnet kom ganska tidigt. Mannen i huset är ordförande i vår förening så honom såg jag inte mycket av under dagen. Noah sprang runt och lekte och var jätte rosig om kinderna när vi gick in efter ca fyra timmar =) Isak var hos en kompis hela dagen. Igår hade vi mysigt fikabesök av några kompisar och deras tre barn. Det blir trångt när man skall trängas i vårt kök. Men finns det hjärterum så finns det sjtärterum, eller hur?

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Nog är det trist väder och inte är det kul med att städa ute när regnet hänger i luften. Men det är skönt när det är gjort.
Fina bilder på dina små skatter. :)
Ha en skön dag.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Ellie åt ju jättebra i början när vi testade smakportioner, men hon har blivit lite mer ointresserad nu när jag försöker med större portioner. Hon äter, men jag får truga henne och lura i henne fler tuggor än hon tänkt sig äta. Fast hon älskar plommonpuré, så om jag tar lite sånt på tuggorna så slinker det mesta ned :)