9 juli 2009

Min lilla prickiga korv


Älskade lilla Noah har så många vattenkoppor, de är liksom i stora klaser. Liknar nästan bölder. Stackars liten, men vi får trösta oss med att de än så länge inte kliar så mycket. Idag har han fått feber och har väl börjat förstå att han är sjuk och inte kan leka med några kompisar. Det blir mycket film och mys i soffan =)
Jag har lånat en stegräknare av far min. Det sägs väl att man skall traska 10 tusen steg per dag? Nja, så många går nog inte jag. Men idag har jag redan (kl 12,30) gått 6 tusen! Enligt räknaren är det 4,5 km. Känns jätte skönt att komma igång och kunna röra på sig. Min rastlöshet blir ju lite lugnar då ;) Det gynnar inte bara mig utan även min omgivning ha ha ha. Ni som känner mig vet ju hur jag kan vara: Stirrig, hungra efter något att göra (som om jag inte har häcken full...). Nåja vi får se om jag skaffar en egen räknare längre fram, peppad att röra sig blir man i alla fall.
Igår hämtade min far Isak, de hade bestämt att han skulle sova över där några nätter. Ett barn mindre hemma är både lugnt och lite för tyst. Han skall sova där en natt till. Han har ju det hur bra som helst, kan ligga i soffan och kommendera mormor och morfar ha ha ha. Men vi andra här hemma saknar honom jätte mycket!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj så många koppor han har. Stackar´n. Jag tycker riktigt synd om honom. Men det är ju en tröst att kunna ligga i soffan och ha det mysigt med film. :)
Ha en fin dag.

Kerstin sa...

Hej igen!
Ja det är fotat med macro.
Köpte ett för några veckor sedan och det är ju hur kul som helst. :)
Ha det gott.