20 juli 2009

"Man ska ha husvagn ..."

Kan ni se vad jag ser till vänster?

Det känns som ALLA köper husvagn och bor på camping i år. I alla fall är det VÄLDIGT många av våra vänner som campar och åker typ till ... Öland =) Jag är väl tillverkad i en husvagn så jag borde ju vara en riktigt inbiten "husvagnsfantast". Jag har tillbringat många långa dagar på husvagns semester som barn och tyckte förmodligen jätte mycket om det ... då ... När jag var barn åkte vi på både sol och snö semester. Jag lärde mig åka slalom när jag var typ 3 år tror jag. Men jag lärde mig simma väldigt sent och är ganska rädd för vatten. Jag och mannen i huset är väldigt olika på många punkter ... en är det här med vatten. Donny älskar vatten och har dykcert och är till och med utbildad siminstruktör. Jag har oerhört stor respekt för vatten och är en riktig badkruka. När vi pratar om drömmar för framtiden så har Donny en dröm som kommer högt på sin lista ... att någon gång köpa BÅT. Kan ni tänka er en som är väldigt rädd för vatten, sjösjuk och badkruka båtsemestra? Nej, inte jag heller. Många av våra husvagns-kompisar tjatar på oss om att testa på campinglivet. Nja, vem vet ... om jag får bestämma så kanske kanske jag skulle kunna testa på det ... men kanske inte i en husvagn utan i en campingstuga i så fall. För ni som känner mig vet ju hur jag är ... Jag är väldigt bekväm av mig och vill gäran ha allt serverat när jag är på semester! Jag vill inte behöva göra mycket utan går gärna ut och äter på restaurang varje kväll, är glad om jag slipper bädda sängen, kan slänga duschhanduken på golvet och bara njuta av att få allt serverat =)

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Hihi, jag sitter här och skrattar när jag inser att vi är väldigt lika. Åtminstone när det kommer till semester. Jag är också badkruka och tok-rädd för vatten. (Jag brukar kalla det för rabies = vattenskräck. ;) )
Sen tycker jag också väldigt mycket om att bli uppassad, hotell är det ideala, nån annan bäddar sängen, lagar maten och diskar. Ljuvligt, säger jag bara. ;)
Ha en fin kväll.

Anonym sa...

Ugglan är till för att skämma bort andra fåglar, så dom inte skiter på den fina båten´. Kramis Syster Yster