20 juli 2009

En epidimi av vattenkoppor!

Igår upptäckte jag en liten märklig plita på Alvas mage. Min första tanke var att det kunde vara en värmeplita. Imorse när jag bytte blöja såg jag att det var en vattenkoppa =( Nu har vår lilla familj haft en emidimi av vattenkoppor i snart sex veckor. Det sägs att man inte mår så dåligt ju mindre man är när man får vattenkoppor, men orolig som jag är så oroar jag ju mig ändå för lilla prinsessan!

2 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian sa...

Åh, men stackars liten! Jag skulle också ha blivit orolig om Ellie fick vattkoppor, så jag förstår dig fullständigt. Hoppas verkligen att hon klarar sig bra och inte lider av kopporna för mycket!

Ellie sover bra om nätterna och äter oftast bara en gång per natt, det brukar bli mellan fyra och sex nångång beroende på när hon somnade för natten. Sen kan hon sova igen ända till åtta eller nio, så jag har inte behövt kliva upp särskilt tidigt hittills, tack och lov.

Angående kommenterandet i min dagliga blogg, så har jag ändrat nu så att kommentarerna kommer upp i ett popup-fönster och hoppas att det ska gå bättre att kommentera då. Jag ser att du också har inställningen att kommentarerna visas i samma fönster som inlägget och jag tror det kan ställa till problem för vissa webbläsare. Jag hade så förut i Fototrissbloggen också och vet att några inte kunde kommentera då. Jag får nämligen samma felmeddelande här när jag nu försökt kommentera, så du kanske skulle testa att ändra också.

Anonym sa...

Vattenkoppor hoppas hon inte får för mkt. och att hon håller sig rellativt frisk..
Den andra bloggen var en 365 foton som jag hoppade av och tänkte behålla för att lägga in egna foton..

kram på er.Paula

jaaa nu är det inga problem längre att lämna kommentarere...