29 maj 2009

Fredag
I förrgår var det dags att ge sig ut lite tyckte vi. Vår ny köpta vagn är vi jätte nöjda med och Alva ligger så skönt i den. Mycket liten och nätt vagn. Det blev inte så lång tur då jag fortfarande känner av fogarna lite grann. Men det var jätte skönt att kunna röra sig ganska normalt nu efter så lång tid! Bilden på Noah är tagen på en lekplats som vi stannade till vid på vägen. Han var så stolt då han vågade och klarade klättra upp för den STORA lekställningen =)

5 kommentarer:

Paula sa...

Vad skönt att du är lite mera "rörbar" nu.. Vilken fin vagn den ser jätte mysig ut. Kram till er kommer snart och hälsar på

Marie Höglund sa...

Grattis till lilla Alva. Har varit "ledig" från bloggen så jag har inte hunnit med att följa dig de sista dagarna. Kul att hon är här nu. Kram från Stockholm.

Kerstin sa...

Vad skönt att du orkar mera nu. Önskar dig och din familj en riktigt skön helg.

Maria sa...

fin vagn!

Ewa sa...

Va fina ni är allesammans, och vilken BB färd. Pust! Jag riktigt kan känna hur du kände dig i bilen. Här har vi ca 10 mil till BB, så det gäller ju att åka i tid. Man kan visst nödförlösas här i Kalix fortfarande, där det klappade igen BB 2000. Min dotter Agnes är en av de sistfödda här.

Njut av livet, och av varandra - och som du säger - ta dagen som den kommer, då blir det bäst!

Kram
/Ewa