3 april 2009

SOL*BLÅ HIMMEL*GRILLDOFT

Igår eftermiddag när jag masade mig ut med Noah kände jag grilldoft i många trädgårdar. Åh, tänkte jag - äntligen är våren kommen ;O) Det är ett riktigt vårtecken tycker jag. Dessutom spirar det lila, vita och gula krokusar i vår täppa! Nu är det så fint ute, man riktigt känner hur naturen jobbar och kämpar sig fram ur jord och knoppar.
Idag ska jag och barnen ha en liten utflykt. Mannen i husen jobbar precis hela dagen vilket är jätte tråkigt men jag har bestämt mig för att inte tänka på det utan tänka positivt! Vi ska ta bussen till vårt lilla centrum som ligger ca 2 km hemifrån. Det puttas kula här varje dag så jag har lovat Isak att han ska få en ny "putte-kula-påse" och jag har lovat Noah att vi ska åka till en lekplats där det även finns ankor som vi ska mata.
Vår dator kraschade här om dagen så varje gång jag ska lägga upp foton i Ps säger den glatt "slut på virtuellt minne". Gissa om jag är förbannad! Nu håller vi på att kolla ny dator så förhoppningsvis är problemet löst snart!
Ha en fin dag alla!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det låter som en bra dag. Synd på datorn. Hade gärna sett bilder hos dig men den som väntar på nåt gott.... :)
Ha en fin lördag.

Ewa sa...

Va härligt det lät, med grilldoft och vårblommor. Än dröjer det ett tag innan det spirar nåt här, iaf i blomväg! ;o)

Jag gör gärna en till häst till Er prinsessa. Har gjort 4-5 stycken innan, och det är inga problem. Gillar ju att virka, sticka etc.

Här är det gråmulet idag, och nån minusgrad. Vill helst dra täcket över huvudet och sova. Fick racklig sömn pga diskbråcket som gör sig tillkänna...

Kram
/Ewa