9 april 2009

En rosa och skär dag i solen =)

Idag skiner solen och det är härligt ute! Vi är nyss nyhandlade inför påskhelgen (egentligen blir jag lite äcklad ... så mycket folk som köper så MYCKET mat och godis). Nu är påskgodiset köpt, räkorna, sillen och påskmusten. Vi är bortbjudna både påskafton och påskdagen så det lär bli en hel del hetsätning av alla dess olika sorters sillar, ägg, lax, jansson... Jag är ju icke-kött ätare så hemma hos mor och far blir det mycket skaldjur, lax och sill för min del!
Mannen i huset kämpar och står i idag. Han har fått på sin lott att göra bilen fin och byta däcken. Själv har jag sammandragningar som börjar göra lite ont... Men jag står ut, det är inga riktiga värkar.
Ha en fin dag alla!

6 kommentarer:

Ewa sa...

Hej Sarah!

Den är redan under tillverkning... ;o) Vi kan väl göra ett byte? Köp nåt åt mig istället och skicka upp? Mycket roligare än pengar.

Kram
/Ewa

Anki N sa...

Slank in en runda från Paulas och läste sammandragning - ja sen blev jag kvar en stund. Babis på G...mmmmmummmmsss...de e bara så goa!!!

Trevlig Påsk nu kvastar jag vidare mot Blåkulla

Tjillevipp Anki N

Paula sa...

Vännen sammandragningar redan?!! Hoppas du får en lugn helg.. klart jag kommer till dig.. Kram kram

Kerstin sa...

Hoppas att ni får en lugn och skön påskhelg.
Kram

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Ja, usch dessa sammandragningar... Men du vet ju i alla fall hur det ska kännas sen när det är på riktigt - själv har jag ju inte en aning om hur det ska kännas då. Fast alla säger ju att det förstår jag när det kommer... Jag får väl se.

Hoppas ni får en skön påskhelg! Vi ska ta en kort sväng till landet, så jag hoppas inte bebben planerar att komma då. Min käre sambo får hålla sig ifrån påsksnapsen i alla fall, så att han är beredd att köra mot BB ifall det nu skulle behövas =)

Ewa sa...

Något jag gärna skulle vilja ha, men inte får tag på här, är ett godluktande bodybutter! Köpte ett på Body Shop i Stockholm förra julen, i en ljusrosa burk, men det finns ingen affär här i närheten längre.
Annars så älskar jag tex doftljus, doftpåsar och annat. Vanilj är en favvo doft...

Kram
/Ewa