1 juli 2010

Premiärdopp!

Tjoho - here the fish come!

"Doppa tårna i vattnet - krabborna kommer!"
"Doppa tårna i vattnet - fiskarna kommer!"
Doppa tårna i vattnet - Hajarna kommer!"
Noah är lite skeptisk som synes ...Efter doppet tog vi självklart en mysig fika!
Ok, jag erkänner väl då - JAG ÄR EN BADKRUKA! Ni som känner mig VET att det måste vara minst 25 grader i vattnet om jag skall våga doppa några tår i vattnet ... brrrrr! Jag är tillsammans med en FISK (själv är jag stjärntecknet fisk ... kan man inte tro). Min FISK är verkligen som FISKEN i vattnet. Jag är motsatsen till min FISK. Vi har tre barn varav ett av de oxå är en FISK - Isak. Noah har nog (tyvärr) ärvt min feghet för vatten, han är dock lite tuffare än sin mamma så det finns ju hopp. Alva - ja jag undrar om hon blir en FISK hon oxå. Hade hon fått bestämma idag så hade hon gladeligen hoppat rätt i vattnet. Hon blev sur på sin mamma när hon inte fick det idag.
Vi hade en underbar kväll vid havet (Rörtången). Jag känner att vi bor på det perfekta stället - Pärlan Västkusten med bara 10 minuter från havet! Kan inte bli mycket bättre!

2 kommentarer:

Ensamma mamman sa...

Men hjälp ilken härlig blogg du har!! Full av fina bilder och söta barn. La till dig bland favoriterna direkt så att jag kan komma tillbaka. Kram

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Jag premiärdoppade mig igår och det var så härligt! Och hos oss var det faktiskt 25 grader i vattnet :) Låter ju helt underbart att ha så nära till härliga badställen vid havet!