20 februari 2010

Snön ligger vit på taken, endast Tomten är vaken ... typ!Man kan inte fatta att det är sant! Är det Västkusten vi bor i? Eller är det i Norrland? Jag får lite kalla kårar när jag tänker på hur mycket snö vi har här nu! Skotta och skotta =( Man blir helt handikappad känns det som. Tur vi var och handlade lite igår för det går inte att köra här ifrån. De varnar hela tiden för snökaos på vägarna och vi bor dessutom uppe på ett berg. Barnen tycker det är lite spännande med all snö och att vi är "insnöade". Våra fönster kan man knappt kolla ut i, det bara virvlar snö och det har fryst fast massor på rutan. Mannen i huset fick ta sig ut och snöyran och skotta fram vår bil. Hua, det var en halvmeter-en metar snö att skotta bort. Som sagt, inget vi är vana vid =) Ikväll ska vi över till goa grannar! Tur man har nära så man slipper ta bilen.

2 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vi sitter i stugan på landet och ser ut på snömassorna. Det snöade inte så mycket till en början idag, men sen vräkte det på och det har kommit rätt mycket nu ikväll. Men jag tycker det är rätt mysigt, brasan brinner och inne har vi varmt och skönt.

Vad go hon är Alva på bilderna i de tidigare inläggen, ler så glatt så man ser alla små tänder :). Ellie har fyra nu och två till på g.

Ha en skön söndag!

Kerstin sa...

Ja det ser verkligen ut som det gör häruppe i Norr. Men det är normalt i vår tillvaro. :)
Ser att erat vardagsrumsfönster ser exakt likadant ut som vårt. Snygga gardiner! :)
Ha en fin söndag.