18 november 2009

ALVAIsak frågade mig idag vad jag önskar mig i Julklapp. Jag kom på mig själv att sitta och tänka på hur skönt det vore om Isak och Noah inte bråkade så mycket så jag drog till med "Att du och din bror är sams och inte bråkar så mycket..." Jag fick ett stort brett leende av goa Isak. När jag var liten sa alltid min mamma att hon önskar sig glada och snälla barn i julklapp eller i födelsedagspresent =) Jag förstår precis vad du menar lilla mamma!

Det finns inte så mycket annat som värmer mitt hjärta än när mina barn är friska, glada och nöjda. Vem kan motstå Alvas sköna leende på bilden?

7 kommentarer:

Emma sa...

Aaahhhh... Vilken leende!!! =)

Pem sa...

Håller fullständigt med dig!
materiela saker går inte upp mot att barnen håller sams å njuter av varandra lika mycket som vi njuter av dom!

maria sa...

Mysigt med Falkenberg!
Gud, vad söt Alva är på bilden!
kram maria

Kerstin sa...

Himmel så söt hon är. Man blir glad av bilden. :)
Ha en fin torsdag, Sarah.

Sarah sa...

Javisst är hon söt lilla skruttan =) Hon har nästan alltid ett strålande leende! Ja det ska blir så mysigt att åka iväg till ett litet spa =) Kerstin, ha en fin torsdag du med!

Anonym sa...

Vilket underbart léende. Man blir verkligen glad. (behövs här idag har en sån olustig känsla i magen) saknar verkligen att prata med dig just idag. Vet ju att vi har pratat andra dagar jag haft det. Idag är det jätte olustig känsla. Hoppas den försvinner utan att något händer.
Som jag sagt så många gånger. Måste träffas innan lilltjejen börjar skolan. Men allvarligt talat så vet jag inte vart mina dagar tar vägen just nu... Ha en underbar dag. Kram Plus

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vilket härligt leende! Man bara smälter när man möts av de här underbara leendena varje dag :)

Ellie har börjat äta bra de senaste dagarna, men innan dess har det varit trögt med några större portioner. Hon var hur pigg som helst på smakportionerna, men sen hade hon inte så stor lust att äta mer än bara några tuggor. Men nu hoppas jag att det har vänt! Hon går i alla fall upp i vikt, det fick vi konstaterat idag på BVC.