21 augusti 2009

En ny dag =)Redan lördag! Veckorna går så fort, skolstart och allt i veckan. Nu har vår stora prins Isak börjat trean. Han skall börja läsa engelska, stora killen! Lillprinsen går på förskolan 15 timmar i veckan vilket är kul för honom så han får leka med sina kompisar. Här på vår gård finns det en miljon barn känns det som, men alla går på förskolan på dagarna så det är tomt på gården dagtid. På eftermiddagarna kryllar det av barn. Vi bor perfekt då våra barn alltid har nåt att göra, men ibland skulle jag vilja isolera mig i ett hus på landet.... Det kan bli lite mycket.
Nu har alla mina gravida vänner fått barn förutom Helen. Stackarn, hon skulle haft först av de och har nu gått över 13 dagar. Jag vet precis hur hon känner sig, jag gick över 17 dagar med Noah =( Två av tejerna fick flickor och en fick en pojk. Undra vad Helen får =)
Bilden ovan symboliserar hur jag har kännt mig hela veckan. Alva äter jätte mycket och ofta nu, hon äter även mycket på nätterna. Jag går runt i en dimma här på dagarna. Kroppen börjar vänja sig vid två timmars sömn åt gången på nätterna. Här om dagen lyssnade jag på mannen i huset och tog en power nap med en sovande liten Alva på magen. Det var jätte mysigt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mys ni verkar ha det, men lite jobbigt då du får sova så lite...Men det är en sån liten tid av ditt långa liv ( om vi ska försöka vara positiva!)
Ses på torsdag, ska bli så kul! Äntligen!
Kollade lite på Maria Wingfors blogg, älskar hennes bilder! Wow, säger jag bara. Kan man anlita henne och ta bilder eller gör hon bara för vänner?
Kram Nina

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Jag har nog haft tur med nätterna verkar det som, för Ellie sover bra om nätterna och oftast ammar jag bara en gång per natt.
Just nu sitter jag ensam i lägenheten eftersom min sambo tagit med sig lilla pluttan hem till farmor och farfar, så att jag kan jobba ostört med Fototrissen. Känns konstigt att inte ha henne här och flera gånger har jag kommit på mig själv med att vara på väg att kolla om hon sover =)

Anonym sa...

Visst är det viktigt med en power nap lite då å då när du sover så lite på nätterna. Lyssna oftare på mannen i huset hörru!!

Så mysig bild.
Stackars Helene måste vara väldigt jobbigt för henne nu.
Våran granne är på BB undrar just vad hon får??

Kram plus

Anonym sa...

Vilken fin bild!