26 juni 2009

Sol, vind och ... kanske lite mjölkstockning


Jag smälter bort som smör i solen, hua vad varmt vi har det. Det är nog inte så många med mig som tycker att det är alldeles för varmt just nu. Jo, kanske Alva också ;) Dessutom har jag fömodligen lyckats få början till mjölkstockning. Ni som har haft det vet hur det känns, inte så trevligt... Men jag försöker kurera mig med vetekudden och inlägg. Förhoppningsvis klarar jag mig utan allt för mycket smärta.
Idag har jag, Alva och Isak varit hos min syster och hälsat på. Riktigt mysigt var det. Systerdottern Ellen är så förtjust i Alva och är så gullig med henne! Idag var första dagen som Isak fick ge sig ut en stund pga av vattenkopporna. Jag tror att de flesta har torkat nu och han är på bättringsväg. Det märks så tydligt när barnen börjar bli friska igen =) All energi sprutar igen!
Har idag fått reda på något riktigt roligt som förmodligen kommer göra stor skillnad för mig och min familj =)

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag hoppas att den roliga nyheten är ett jobb för maken. :)
Vad synd att det kan vara risk för mjölkstockning. Hoppas att det lindrar med vetekudden.
Ha en fin helg, Sarah.
Kram

Emma sa...

Ja usch för värmen och stockning... Jag dyker in här ibland och kikar på alla fina kort!!
Vilken cliffhanger du avslutade med!! Man undrar ju va det är...

Maria sa...

stackare! Jag lider med dig. Hoppas du snart blir bättre. Kram

Ewa sa...

Aj aj... Mjölkstockning gör ont. Kör med fetvadd i behån.
Jag lider också i värmen. Tycker det är alldeles för varmt då man måste tillbringa mesta delen av tiden i en lägenhet, eller dess balkong, men nu efter idag så är sambon ledig i 3 veckor - då kan vi åka iväg mer... Har själv inget körkort, och lite svårt att ta sig med barnen. Den minsta är lite för liten för att cykla i trafiken om man vill och bada etc.

Kram
/Ewa

Anonym sa...

Aj aj stackare... Hoppas att maken din fick jobbet.. Nästa vecka slutar mítt jobb för denna terminen så snart kommer jag håll ut... kram på dig. Paula