15 juni 2009

På andra sidan ...
... är jag inte så van att vara. Idag fick mannen i huset agera fotograf =)
Jag är så glad över att mina fogar inte värker längre! Jag känner mig fri i min kropp, den känslan är så härlig. Jag kan röra mig fritt, sätta mig och ställa mig upp utan problem, gå långa raska promenader!
Är inte det ett riktigt leende så vet jag inte vad som är det! På andra bilden ler Alva och man kan nästa höra henne skratta högt! Min kära mamma är så rolig ... hon påstår att det är magknip när Alva ler. Pyttsan heller!
Idag har jag och Alva vågat oss iväg på en långpromenad till en kompis. Jo jag menar vågar! Man vet aldrig när lilla damen vill bli matad eller buren på. Så det var en chansning. Alva sov hela vägen (promenaden tog ca 30 min). Klar blå himmel och solsken gjorde promenaden riktigt skön. Efter en mysig fika gick vi till Lindex och shoppade loss lite på rean. Efter att ha handlat svart, blått och grått i så många år nu så är det ju givetvis jätte roligt att handla ROSA och Rött nu! Det finns så otroligt mycket fint och gulligt till tjejer! Sen är det ju extra kul att handla på rean. Man känner sig sådär extra väl till mods efteråt =)

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, vilka fina bilder, Sarah.
Självklart är det ett leende och inte magknip du ser. ;)
Jag kan tänka mig att det är skoj att få shoppa kläder i lite andra färger nu. Det finns så himla mycket fint till de små tjejerna. :)
Ha en fin tisdag.

maria sa...

Så där ser inte ett magknip leende ut. Hon ser ju helt överlycklig ut :)
Lindex har mycket fint. Och bra priser.
kram maria

envilsenloppa sa...

Inte svårt att vara fotograf med två så vackra modeller !!
Va skönt och läsa att du blivit av med dina besvär , vilken befrielse !
Ja visst är det roligt att få shoppa rosa/rött . Jag vet när jag fick Vira efter pojkarna så tyckte alla andra med det så jag fick inte en chans att köpa något för hon fick så himla mycket av alla ;-)
Ha det så mysigt nu !
Kram !

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Jag vet så väl vad du menar med vågar... Den första tiden var vi verkligen på helspänn hela tiden när vi gick utanför dörren med Ellie, för om hon vaknade visste vi att det förmodligen blev total panikskrik och då hjälpte nästan inget utan hon skrek till hon kiknade. Så jag vågade ju inte ge mig iväg ensam med henne. Det är bättre nu och det går hela tiden framåt, men jag är fortfarande rätt feg och har inte varit ut på några större äventyr själv med henne.

Ni är så söta på bilderna! Och visst är det ett leende man ser :)

Anonym sa...

Såå söt hon är lilla Alva. Vore kul att ses snart! Nästa vecka har jag besök hela veckan fr. norrland men veckan därpå kanske? Axel vill spana in prinsessan! :)
Hoppas du mår bra, skönt att höra att fogarna är ok nu. Det tog ganska länge för mig innan det gick över.
Sköt om er, puss och kram N & A