12 juni 2009

Fredag ... regn och rusk =(

Idag vaknade jag med en oerhörd ond nacke. Jag har nog somnat om med Alva liggandes bredvid mig och legat väldigt konstigt. Hua, det känns som man är en vandrande pinne...
För en stund sen åkte prinsarna och mannen i huset till ett äventyrsbad i Lerum. Gissa om de var förväntasfulla! Så jag och Alva är alldeles ensamma hemma nu. Just nu sover hon så jag har lite bloggtid, och det är inte så ofta jag får det nu för tiden.
Igår kväll hade vi en mysig tv kväll, bara jag och mannen i huset. Alva sov nästan hela kvällen och hade inte ont i magen. Man får ta vara på de små stunderna!

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Har hon kolik den lilla stackaren? Hoppas att ni får en skön dag idag.
Må så gott.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Åh, jag känner så väl igen känslan av lycka de gånger när magen inte ställer till så mycket besvär för de små liven. Ellie har ju varit lugnare i flera dagar nu, men det brukar vända snabbt så jag passar verkligen på att njuta av de stunder man får av egentid då.

Hoppas nacken blir bättre och att lilla Alva får fler magknipsfria dagar!

Paula sa...

Ajajajdå.. nackspärr och magknip. Era stackare. Vilken mys dag killarna får, äventyrsbadet förstår att dom är förväntansfulla. Å tjejerna en mys dag hemma, så gosigt.. Kram på dig å hoppas att nacken blivit bättre

Ulrica sa...

Jag har glömt hur det var... men nu minns jag:)