12 februari 2009

Vecka 25+5

Snart är 26 veckor gjorda och jag längtar och väntar! Babyn i magen gör mig påmind om sig själv nästan hela tiden genom rörelser, sparkar och sammandragningar. Idag fick jag åka till mvc och lämna ett urinprov eftersom jag har sammandragningar så ofta. Det gör inte ont men det känns inte speciellt skönt heller. Jag har ju så mycket tid att fördriva nu. Följer typ "Days of our lives" "Glamour" mm varje dag. Har även börjat köpa gravid tidningar för att få tiden att gå. I en av tidningarna läste jag en berörande historia om Jonna och Marcus (Birro) och deras otroliga längtan efter att få barn. När jag läste artikeln började jag nästan gråta! Gå in här på Jonnas blogg och läs, ett hett tips från mig!
Något annat man kan göra för att få tiden att gå är att spendera pengar.... Oj vad pengarna rullar när man inte jobbar. Ekvationen går tyvärr inte ihop, man blir ju inte rikare av att vara sjukskriven direkt. Dessutom har inte Sarah sett röken av några pengar från F-kassan ännu. Vågar inte gå in på mitt konto och kolla...
Imorgon bär det av till KDV !
Där ska vi hämta vår nya bil. Den är hett efterlängtad så nu skall vi bara få sålt vår "skrutt-i-bang" bil också. Får se om vi får några tusen för den ha ha ha.
Imorn är det fredag och tyvärr har jag inte någon fredagskänsla denna veckan heller :O(

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Fredagskänslan kanske kommer. :) Det där med sammandragningar är jobbigt. Det hade jag med båda barnen och jag förstår dig. Roligare kan man ha. Men det är ju tur att det finns tv-program dygnet runt. ;)
Ha en fin kväll.

Paula sa...

Har ni köpt ny bil Grattis vad roligt...Sammandragningar är jobbigt.. Ha en skön fredag

Marie Carpe Diem sa...

Jag följer din växande mage med spänning ska du veta. Jag gör ju barn på dagarna, ja, ja inte SÅ, utan genom provrör, och träffar då många par som har en enorm längtan efter en bebis. Jag har följt Birro i pressen och vet deras historia, och till dem och alla andra med brokig bebislängtansbakgrund, vill jag skänka en varm tanke. Vi som har barn ska vara så glada och tacksamma, även i de jobbigaste stunderna, för barn är ingen självklarhet. Kram till dig S och ha en trevlig helg.