13 februari 2009

Överraskad så det skriker :O)

Med lätt pirr och nervositet åkte vi för att hämta hem vår osedda Volvo V70 förut. Jag fick plötsligt en galen känsla: Vad har vi gjort? Hur kan vi köpa en bil som vi inte ens kollat på innan? Galet, jag vet! Vi tog oss till stället där vi ropat in bilen på auktion och letade upp "vår" bil (som vi då inte hade betalat...). Men....tänkte vi båda.....är det den....den fina??? Jo, det var sant! Det var den fina Volvon som vi hade köpt! Vi blev så glada både jag och mannen i huset. Så nu står den där i vårt garage och myser och vi sitter här i soffan och ler! Och dessutom har jag lite fredagskänsla i kroppen också, kan inte bli mycket bättre, eller hur?

Må så gott nu alla bloggare och mys nu när det är FREDAG!

I högerspalten kan du passa på och
gissa på om det är en pojke
eller flicka i min mage!
På måndag får vi svaret ;O)

5 kommentarer:

Pumita sa...

Vad roligt att ni är så nöjda med ert inköp. Låter lite häftigt att köpa en bil osedd. :)
Nu har jag gissat på bebisen. Tror att det blir en tjej eftersom du har två pojkar innan. Sannolikheten... iofs min faster har sex grabbar så man vet aldrig. Ha en skön helg!

Paula sa...

Vad roligt att bilen var fin.. Min gick igenom UA idag. Funderar på att sälja och köpa en annan... man vet aldrig vad det blir inte en XC 90 iallafall...Kram och ha en skön fredag.

Kerstin sa...

Det är ju extra kul när det blir så lyckat. :)
Ut och åk i morgon och njut av den nya bilen.
Ha en härlig kväll.

Kerstin sa...

Ja visst ja, jag tror det blir en tjej. :)
Ha det!

Ewa sa...

Tror också det blir en tjej.
Kram, och ha en fin helg.

/Ewa