18 februari 2009

Torsdagsreflektion


11 kommentarer:

Sarah sa...

Denna veckan har mina tankar varit mycket hos min lilla ängel och mormor som är i himlen. Vi stod varandra så enormt nära och hon betyder fortfarande enormt mycket för mig. I måndags var vi och gjorde ett extra ultraljud och fick då veta att i magen ligger en flicka. Min mormor hette Viola i andra namn och vi har bestämt att även vår flicka skall heta det, fast i tredjenamn. På bilden är även vår stora prins Isak. Han älskade sin hoppgunga!

Kadermo sa...

Bra att du håller minnet av mormor levande. Var så säker på att hon finns hos dig hela tiden. "Prata" med henne i tanken när du behöver extra stöd och tröst.

mittsakalladeliv sa...

Vad fint! Härligt att ni ska ge er flicka din mormors namn. Förstår att det känns bra!

Marie Carpe Diem sa...

Fin torsdagsreflektion. Min änglapappa pratar jag med i stort sett varje dag, högt eller i tanken. Det känns jäte bra för på så sätt är han alltid med mig. Spännande med en liten tös. Kramen.

Cecilia sa...

Fin bild och fina tankar! Min mormor dog för 28 år sedan men hon är fortfarande mycket "levande" för mig. Tänker på henne ofta.

Viola sa...

Ja,goda minnen ska man hålla sig kvar i.
Och när det gäler namnet så LER JAG STORT!

Barbamorsan sa...

Det är kul när det finns lite tanke i namnet, våra killar har varsitt 3:e namn ett från morfar och ett från farfar, det andra är från pappa , samma på båda.

Marianne sa...

Det är tråkigt när äldre släktingar börjar gå bort. Även om det är livets gång. Jag har flera stycken som är i den åldern att dom när som helst kan försvinna. Viola blir väl fint till en liten tjej.

Pumita sa...

Jag tycker att det är fint med ärvda namn. Själv fick jag mitt namn från farmor som gick bort när jag var 8 år.

Ulrica sa...

Vad fint, det känns skönt att tänka att våra nära som gått bort finns hos oss på något sätt.

Fint att din dotter ska få din mormors namn. En kärleksfull reflektion.

Trebarnsmamman sa...

Åh vilket fint foto coh vad mysigt med en liten tjej i magen...och fint namn Viola! Alltid kul när namn går vidare. Mina barn har alla fått släktnamn som andra, tredje och sista tösen fick även ett fjärde namn. Men egna tilltalsnamn.