31 juli 2008

Några timmar helt själv ;O)


Vaknar upp till en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och jag känner kaffedoften. 1,5 vecka kvar på semestern och jag njuter i fulla drag. Jag känner mig utvilad och utsövd (trots lika lite sömn som vanligt).

Idag skall jag få lite egen tid. Mina kära föräldrar skall passa lillkillen några timmar. Stora killen Isak klara sig så bra själv, leker med kompisar eller leker själv så han får vara hemma ha ha ha...

4 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Det låter härligt! Jag har också 1,5 vecka kvar på semestern, men jag önskar det var 1,5 månad istället =)

Angående din fråga om mitt makroobjektiv, så är det ett 100 mm jag har. Det heter Canon EF 100 mm f/2.8 Macro, och det finns säkert liknande för Nikon. Mitt bästa tips är nog att du beger dig till en fotobutik och testar några olika makroobjektiv för att se vad det är du vill ha. Då kan du ju jämföra olika brännvidder och känna dig fram. Jag läste mig fram till detta objektiv, och är på det stora hela nöjd. Ett 100 mm är nog ett bra alternativ att börja med.

Det enda är kanske att jag hade önskat att jag hade kunnat ta ännu mer extrema närbilder, dvs att en liten fluga ska uppta HELA bildytan och inte få så mycket luft runt. Men då får man nog gå upp en prisklass förmodar jag.

Sarah sa...

Tack Helena! Jag tar dig på orden och besöker en fotoaffär!

Paula sa...

Visst är det skönt med egen tid. Den har jag nu kl 00,45, Nu är jag hemma igen.. hoppas att du hade en skön dag. kram plus

Sarah sa...

Paula: Det var inte helt fel med lite egen tid. Kram